Доказано е, че думите влияят на хората. Учтивият поздрав или комплимент

...
Доказано е, че думите влияят на хората. Учтивият поздрав или комплимент
Коментари Харесай

Защо някои мъже псуват по време на секс?

Доказано е, че думите въздействат на хората. Учтивият привет или комплимент може да трансформира елементарния ден в по-красив, а обидата - да аргументи неспокойствие или дискомфорт.

По време на съкровен акт изборът на избрани думи може да докара до неуспех или да реализира по-голямо неспокойствие. В този смисъл има хора, които се чудят: за какво някои мъже псуват по време на секс?

Когато мислим за тактиките за добър секс, нормално в мозъка ни изникват физическите аспекти, т.е. половите пози и ласките, които би трябвало да съпътстват момента, както и характерните точки за стимулация.

Това обаче не са единствените съставни елементи, които би трябвало да се вземат поради, защото думите също могат да играят основна роля.

Еротичното другарство омагьосва мъжете. Всъщност мръсните приказки са част от половите им мечти. Чрез палавите думи по време на съкровен акт те намират тласък и независимост да развихрят въображението си. В този смисъл това им разрешава да фантазират, което от своя страна спомага за разпалването на пламъка на пристрастеността.

Също по този начин звуци, които разкриват същинско задоволство, биват добре оценени от тях. Изричането или чуването на еротични думи би насърчило отделянето на допамин, а този хормон оказва помощ за реализиране на полова възбуденост, наред с други преимущества.

Палавите изречения могат да подобрят прочувственото и физическо наслаждение от прекарването. По подобен метод, че опитният ухажор знае, че половият орган, който работи в негова изгода, е мозъкът, а средството за неговото стимулиране е ухото.

Поради тази причина най-хубавите съдружници на хубавия секс могат да са стонове, писъци, въздишки или сантиментални шепоти и, несъмнено, грубостта по време на секс.

Има две области в хипоталамуса, които се подтикват по време на половия развой. Те се задействат, когато някой псува по време на секс. Следователно, когато и двете зони се подтикват, желанието се усилва.

Важно е да отбележим, че с цел да употребявате хули по време на секс, и на двамата сътрудници би трябвало да им харесва. В противоположен случай мръсна приказка може да се схване като непростима засегнатост.

Така че, в случай че желаете да приложите тази тактичност на процедура, е хубаво да знаете дали другият е склонен. Някои вършат грешката да приказват по метод, който считат за секси, само че в очите на колегата не е. Ето защо е най-добре да обсъдите нещата между тях отвън спалнята.

Тук е добре да отбележим, че “подготовката “ (или foreplay-a) е от значително значение, с цел да може ситуацията да е задоволително разгорещена. Ако тази част бъде прескочена и мъжът стартира да сипе хули, сигурно няма да имат подтикващ резултат, а противоположното.

Също по този начин е разумно да се слагат ограничавания. Ако дадена дума наподобява прекомерно обидна, е добре да бъде упоменато. Не би трябвало и да се прекалява с говоренето. Хубаво е да има някакъв баланс, тъй като въпреки всичко сексът преди всичко е дейности, а не приказки.

Има хора, които се възбуждат от думите, и други, които не се, тъй че си дайте време. Диалогът сред двамата ще помогне да се откри кое и по кое време е разрешено.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР